طرز تهيه دسر پان اسپانيا خوشمزه و باكلاس

۱۵ بازديد

يكي از دسرهاي خوشمزه، دسر پان اسپانيايي است كه به دليل تركيب مواد خوشمزه، اين دسر طعم بسيار عالي دارد. در اين پست طرز تهيه اين دسر آموزش داده مي شود.

 

طرز تهيه دسر پان اسپانيا

دسر پان اسپانيا

مواد لازم :

۱- گردو خرد شده : نصف پيمانه

۲- آرد الك شده : نصف پيمانه

۳- تخم مرغ : ۲ عدد

۴ – شكر : ۱ ليوان

۵ – شير : ۱ ليتر

۶ – نشاسته : ۲ قاشق سوپ خوري

۷ – وانيل : نصف قاشق چاي خوري

۸ – كره : ۵۰ گرم

۹ – بيسكويت پتي پور: ۱ الي ۲ بسته

۱۰- كاكائو : ۳ قاشق سوپ خوري

۱۱- خامه : ۱۵۰ گرم

 

طرز تهيه دسر:

۱- در مرحله اول تهيه دسر پان اسپانيا، تخم مرغ و شكر را با هم زن برقي خوب هم بزنيد.

۲- سپس شير را داخل قابلمه ريخته و نشاسته را در كمي شير سرد حل كنيد و به شير داخل قابلمه اضافه كنيد.

۳- دراين مرحله ، آرد الك شده را به شير اضافه كنيد.

۴- مخلوط تخم مرغ و شكر را نيز به شير بيافزاييد.

۵- مواد آماده شده در مرحله قبل را در حال هم زدن روي شعله ملايم قرار داده تا غليظ شود.

۶- آخر سر كره و وانيل را به مخلوط به دست آمده ، اضافه كنيد.

۷- بعد از خاموش كردن شعله، خامه را در انتهاي كار اضافه كنيد.

۸ – دسر پان اسپانيا را مي توان با اضافه كردن كاكائو، قهوه ايي درست كرد، در اين صورت مواد را در دو قابلمه تقسيم كرده و داخل يكي از مواد كاكائو ريخته و ديگري را چيزي اضافه نمي كنيم تا سفيد بماند.

۹- ته ظرف يك رديف بيسكويت مي چينيم، سپس مايه قهوه ايي يا سفيد را بر روي آن مي ريزيم و دوباره يك لايه ديگر بيسكويت مي چينيم و گردو خرد شده بر روي آن ها ريخته و دوباره كرم به رنگ ديگر را بر روي بيسكويت ها مي كشيم . به همين ترتيب عمل كرده تا ظرف پر شود.

۱۰- براي تزيين اين دسر مي توانيد براي تزيين لايه بالايي، مقداري از مايه تان را نگه داشته و بعد از اينكه مايه كمي سفت تر شد، توي قيف سر ماسوره ايي ريخته و دايره هايي به اندازه گردو روي پان ايجاد كنيد و بعد با پودر كاكائو  روي آن ها را بپوشانيد.

۱۱- به مدت ۴ ساعت، ظرف حاوي پان را درون يخچال قرار دهيد. دقت كنيد ظرف حاوي دسر را با چيزي نپوشانيد، چون باعث مي شود دسر پان خودش را نگيرد. همچنين اين دسر هرچه بيشتر در يخچال نگهداري شود، خوشمزه تر  مي شود.

تصاوير زير دسر پان اسپانياي مي باشد كه به شكل هاي مختلفي تزيين شده است.

منبع : آرگا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.