اكبر جوجه، نام يك رستوران زنجيرهاي و نيز لقب علياكبر كلبادي نژاد بنيانگذار اين رستورانها و ابداعكننده اين غذاست. اين نام اكنون به صورت نام يك غذاي مازندراني درآمده است اكبر جوجه يك طعم متفاوت نسبت به همه ي جوجه ها دارد كه به جرات مي توان گفت اين غذا بسيار لذيذ مي باشد اما به شرطي كه اصولي و طبق دستور پخت حرفه اي طبخ شود. ما را در ادامه اين مطلب از بخش آشپزي مجله اينترنتي نمناك همراهي كنيد تا طرز پخت اكبر جوجه را براي شما بيان كنيم :
مواد لازم اكبرجوجه
جوجه ي مرغ :يك كيلوگرم
رب انارشيرين يا ملس :2 پيمانه
ليموترش :1 كيلوگرم
زعفران دم كرده :3 قاشق غذاخوري
روغن مايع :3 پيمانه
نمك و فلفل :به مقدار كافي
اكبر جوجه، نام يك رستوران زنجيرهاي و نيز لقب علياكبر كلبادي نژاد بنيانگذار اين رستورانها و ابداعكننده اين غذاست. اين نام اكنون به صورت نام يك غذاي مازندراني درآمده است اكبر جوجه يك طعم متفاوت نسبت به همه ي جوجه ها دارد كه به جرات مي توان گفت اين غذا بسيار لذيذ مي باشد اما به شرطي كه اصولي و طبق دستور پخت حرفه اي طبخ شود. ما را در ادامه اين مطلب از بخش آشپزي مجله اينترنتي نمناك همراهي كنيد تا طرز پخت اكبر جوجه را براي شما بيان كنيم :
مواد لازم اكبرجوجه
جوجه ي مرغ :يك كيلوگرم
رب انارشيرين يا ملس :2 پيمانه
ليموترش :1 كيلوگرم
زعفران دم كرده :3 قاشق غذاخوري
روغن مايع :3 پيمانه
نمك و فلفل :به مقدار كافي
طرز تهيه اكبر جوجه
جوجه مرغ را تميز كنيد و از وسط به دو تكه تقسيم كنيد.سپس در مقداري نمك ، فلفل ، زعفران و آبليمو بخوابانيد تا به مدت چند ساعت در اين محلول بماند. بعد از سپري شدن اين زمان در يك تابه ي تقريبا گود مقداري روغن بريزيد تا گرم شود.
بعد جوجه ها را از سمتي كه پوست دارند در آن قرار دهيد و در تابه را ببنديد تا جوجه ها با حرارت كم آب بندازند و پخته شوند و وقتي آب آن بخار شد با همان حرارت كم بگذاريد دو طرفجوجه ها طلايي رنگ شوند.سپس آنها را از روغن بيرون بياوريد و روي آنها رب انار بريزيد تا خوش طعم تر شوند. اكبر جوجه خوشمره و لذيذ را با برنج كته زعفراني ميل كنيد و با ريختن مقداري رب انار روي برنج از خوردن اين غذاي لذيذ، لذت ببريد.
منبع : raheashpazi