طرز تهيه بستني سنتي

۳۷ بازديد

بستني سنتي خانگي:

مواد لازم

 ۱ ليتر شير
  1. ۳۰۰ گرم شكر
  2. ۲ قاشق چايخوري ثعلب
  3. ۴ قاشق سوپخوري گلاب
  4. ۲ قاشق سوپخوري زعفران
  5. ۱ قاشق چايخوري پودر هل سفيد
  6. ۱۰۰ گرم خامه صبحانه
  7. ۱۰۰ گرم پسته (خرد شده)
    • شير را بجوشانيد. ثعلب را با شكر مخلوط كرده، آن را آرام آرام به شير در حال جوش اضافه كنيد.
    • شير را با مفتول دستي هم بزنيد تا شكر در شير حل شود.
    • سپس آن را روي حرارت برداشته، وقتي شير داغي خود را از دست داد، از صافي رد كنيد تا يك دست شود.
    • بگذاريد شير كمي خنك شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شير افزوده و هم بزنيد.
    • سپس در فريزر قرار دهيد. هر يك ساعت يك بار خارج كرده، هم بزنيد و مجدداً در فريزر قرار دهيد تا خودش را بگيرد ولي يخ نزند، اين عمل را ۴ بار تكرار كنيد.
    • روش ديگر اين است كه مايه ي بستي را در دستگاه بستي ساز بريزيد و در آخر پسته ي خرد شده را به بستني بيفزاييد.
    • خامه را در سيني فر لبه كوتاه به ضخامت ۱تا۲ ميلي متر پهن كنيد و در فريزر قرار دهيد تا يخ بزند، سپس خامه را خرد كرده و داخل بستي آماده بريزيد.
    • بستي را با قاشق چوبي هم زده و مجدداً در فريزر قرار دهيد.
  1.  
  2. *** به علت وجود شير و خامه در بستني، براي افرادي كه به مقدار كم لبنيات مي خورند، مي تواند مفيد باشد. ارزش غذايي: اين دستور داراي ۲۵۳۱ كيلوكالري انرژي، ۳۵۷گرم كربوهيدرات، ۵۵ گرم پروتئين و ۹۷ گرم چربي مي باشد. نكات مهم:
    • اگر خامه چرب باشد منجمد نمي شود پس اگر خامه ي شما چرب بود كمي شير به آن اضافه كرده و بعد در سيني فر آن را پخش كنيد.(خامه ي خشك مناسب اين كار است)
    • ثعلب بايد مرغوب باشد تا بستني دچار يخ زدگي نشده و كشدار شود.
    • اگر شكر بستني بيشتر از ميزان داده شده باشد، بستني نمي بندد.
    •  هر چه مقدار ثعلب زياد باشد بستني كشدارتر مي شود.(البته نه بيشتر از حد مجاز)
    • بهتر است براي زود بسته شدن بستني به روش سنتي آن را در سيني هاي لبه دار فلزي بريزيد و هر بار با كاردك آن را هم بزنيد تا بستني زود بسته شود.
    • اگر از دستگاه بستني ساز استفاده شد اجازه دهيد بستني در فريزر كمي ببندد و بعد در دستگاه بستني ساز بريزيد تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه هم خورده و بستني ببندد، بستني را از دستگاه خارج كرده و در فريزر قرار دهيد تا كاملاً بسته شود.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.