ته چين مجلسي يكي از انواع غذاهاي خوش طعم و اصيل ايراني هست. با توجه به ظاهر زيبا و طعم خوبش براي ميهمانيها گزينه بسيار خوبي هست.
مواد لازم براي ته چين مرغ در ماهيتابه
- سينه مرغ1 عدد
- برنج آب كش (زنده برداشته شود) 2 پيمانه
- تخم مرغ 2عدد
- ماست 2 فنجان
- آب مرغ 2فنجان
- دارچين ونمك وفلفل به ميزان دلخواه.
- پياز1 عدد
- زعفران به ميزان دلخواه
- كره 50 گرم
- روغن مايع1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه ته چين مرغ در ماهيتابه
ابتدا سينه مرغ را باپياز آب پز كرده و2 فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ريش ريش كرده .تخم مرغ را در يك ظرف شكسته وبعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه كرده وبا دارچين ونمك وفلفل كاملا مخلوط كرده .وبعد در يك مايتابه كره روغن را ذوب كرده ووقتي كاملا داغ شد مواد را با يك كف گير برنج مخلوط كرده در مايتابه بريزيد. 4 الي 5 صبر كنيد تامقداري خودش را بگيرد و باقيمانده برنج را بريزيد.تا چند دقيقه اجازه دهيد تا مقداري آب آن تبخير شودوبعد مرغ ريش ريش شده را به داخل برنج فشار دهيد ودر رابگذاريد تا بخار پس داد به مدت 1:30 دقيقه دم بكشد. بيشتر شبيه كيك ميشود.
نكات تكميلي در مورد ته چين مرغ در ماهيتابه
كشيدن فويل آلومينيومي بر روي قالب و يا قابلمه ته چين مرغ ، باعث بهتر و ملايم پخته شدن مرغ و برنج مي گردد و همچنين عطر و مزه همه مواد از جمله زعفران و زرشك به خورد هم مي روند و ديگر اينكه ته ديگ ته چين بسيار ملايم خواهد شد. اضافه كردن زرشك همراه تكه هاي مرغ در ميان پلو طعمي بي نظير به غذا مي بخشد. سعي نماييد از كره براي تهيه ته چين مرغ استفاده نماييد. براي ته ديگ بهتر است از ماست استفاده كرده كه مناسب ترين گزينه براي ته چين مرغ مي باشد.
منبع : shkm.home